Mijn gegevens zijn niet zichtbaar. Men kan me wel terugvinden via de zoekmachine, maar niet alle gegevens zijn ingevuld of sommige gegevens zijn ondertussen niet meer accuraat.
Wat kan ik doen om dit op te lossen ?

Openbare gegevens zoals deze kan u zelf nakijken en updaten:

1. inloggen op https://www.naturo.be
Hebt u nog geen account, volg dan eerst de procedure om u te registreren. Eens u u registratie bevestigd hebt, log dan in.
Eens u ingelogd bent zal u u naam zien verschijnen linksboven. Op deze profielpagina kan u eventueel uw foto wijzigen.

2. Ga naar het ledenmenu (midden-rechtsboven) en klik 'bijwerken'. Klik dan op 'uw openbare gegevens bijwerken', en pas het nodige aan.