Hoe kan ik mezelf registreren op de site ?

Klik op 'ik wil een account aanmaken'.

Vul zoveel mogelijk gegevens al in, en zeker die met een sterretje.

Uw gegevens worden gebruikt in lijn met de Algemene Gegevens Verordening (GDPR). In de groene kaders staat aangegeven waarvoor de gegevens gebruikt worden.

Accepteer de algemene gebruikersvoorwaarden. Dit is om zeker te zijn dat iedereen beseft dat de wet zegt dat wij geen medische diagnoses of handelingen mogen stellen (tenzij we over de nodige medische diploma's zouden beschikken, zoals een geneesheer die ook complementaire praktijken zou beoefenen).

Klik onderaan op 'nieuw account aanmaken'. U ontvangt een bevestigingmail met een link, waarop u moet klikken om uw account te activeren.

Bedankt ! Het registratieproces is nu afgerond. U kan vanaf nu inloggen op onze site, en zo meer gepersonaliseerde informatie zien.