Leden kunnen hun eigen dossier inkijken door eerst in te loggen op onze website en dan door te klikken op 'mijn dossier' en dan door te klikken naar 'kwaliteitsdossier'.

Als het goed is moet u hierin een folder 'aspirant' terugvinden, waarin uw toetredingsdossier staat, en een aantal folders 'bijscholing' volgens jaartal.

Indien u zou merken dat uw dossier niet volledig is (bvb. recente bijscholingsbewijzen die ontbreken in de folder 'kwaliteitsdossier') dan mag u deze inscannen en opsturen naar info@naturopathica.be en dan voegen we dit toe.

Deze gegevens worden in overeenstemming met de GDPR wetgeving bijgehouden op een server binnen Europa en zijn enkel voor ons en uzelf zichtbaar, voor zover uzelf de link (URL) naar uw dossier met niemand deelt.