Wil je ook graag een 'maak een afspraak' knop op je profiel op onze website, zoals hieronder ?

Hiervoor heb je nodig:

- een (praktiserend) lidmaatschap (dus lid zijn maar geen aspirant of erelid zijn)
- de link die je maakte in een afsprakensysteem. We leggen je (via de link onderaan) uit hoe je zo'n link heel eenvoudig kan aanmaken en toevoegen.

1) Log in op onze site

2) Klik op 'bijwerken'

3) kies voor 'uw openbare gegevens bijwerken'

4) Scroll naar beneden naar het veld 'maak een afspraak URL'.

Plak hierin de link die je genereerde in ons afsprakensysteem. Hier kan je de procedure vinden hoe je deze link op een heel eenvoudige manier kan aanmaken. Je moet ingelogd zijn (zie hoger) en gouden of zilveren lid zijn om deze link te kunnen bezoeken. Klik op 'opslaan'.

Als je een gouden lid bent zal je nu een knop 'maak een afspraak' zien onder je profiel.

Laat het ons weten moest dit toch niet het geval zijn.

mvg