Hoe kan ik het een naturopaat vinden die kwalitatief werkt en verzekerd is ?
Al onze leden werden gescreend door een toetredingscommissie en hun sessies zijn gedekt door onze groepsverzekering.

Klik op 'zoek een naturopaat'

Vul minstens (een deel van) ofwel een voornaam, achternaam of de plaats in, of selecteer één of meerdere hulpverleningsvormen

- voornaam: Ria zal Ria's en Maria's geven

- achternaam: van zal alle namen die 'van' bevatten weergeven

- plaats: idem

- hulpverleningsvormen: hou CTRL ingedrukt om meerdere vormen tegelijkertijd te kiezen: bvb. 4dim bodywork + Acupressuur geeft alle naturopaten die één van deze vormen als hulpverleningsvorm aanbieden
  Gebruik ook CTRL om een vorm weg te halen.

Toont de kaart zich niet, dan is de zoekopdracht te beperkend en zijn er geen naturopaten die hieraan voldoen. Laat dan best één van de zoektermen weg in de in te vullen vakken, of voeg een hulpverleningsvorm toe.

Klik op 'nabijheid' om enkel die naturopaten te zien die zich dichtbij uw locatie bevinden. Dit werkt uiteraard alleen wanneer u toestemming gaf aan onze website om uw lokatie te kennen.
Het rode ballonnetje (rode pijl) toont als het goed is de locatie waarop u (of uw internetprovider) zich bevindt.

De mannetjes tonen de naturopaten die voldoen aan de zoekopdracht.

Door u te bewegen over één van de mannetjes, kan u meer informatie opvragen.

Door door te klikken op één van de links, kan een klant meer informatie terugvinden.

Hebt u nog suggesties om deze zoekfunctie verder te verbeteren ? Laat ons gerust iets weten.