Ik wil wel een bijdrage leveren voor de vereniging, maar ik wil me niet engageren voor een bestuursmandaat. Wat kan ik doen ?

Na login op de site kan je bovenaan een link 'vrijwilligerswerk' terugvinden, voor zover je lid bent van de vereniging.

Door door te klikken kan je een lijstje zien van de belangrijkste taken waar we momenteel hulp voor kunnen gebruiken.

Het volstaat om in de kolom van uw keuze een vinkje te plaatsen om aan te geven dat u bereid bent om aan die taak mee te werken, uiteraard volgens uw praktische mogelijkheden.

Het bestuur is dankbaar voor elke bijdrage want dit helpt ons om sneller te groeien.

met dank