GDPR= General Data Protection Regulation
AVG = Algemene Verordening GegevensbeschermingNaturopathica heeft uw privacy altijd heel serieus genomen. Gebruiksgegevens worden bijgehouden op Europese servers en de data blijft daar. De gegevens zijn enkel via beveiligde verbindingen consulteerbaar of wijzigbaar.
Gegevens worden verwerkt om toetredingsaanvragen te kunnen opvolgen, om aangepaste informatie te kunnen aanbieden via de website, en om onze leden te kunnen beheren. 

Naturopathica verstuurt een beperkt aantal nieuwsbrieven per jaar. U kan altijd uitschrijven via de unsubscribe link indien gewenst.
Uw ledengegevens worden bijgehouden om uw lidmaatschap met bijhorende groepsverzekering te kunnen beheren en zijn enkel toegankelijk voor onze bestuurders en een beperkt aantal medewerkers.
Uw openbare gegevens, m.a.w. de gegevens die u wenst te delen om bijvoorbeeld in de zoekmachine zichtbaar te zijn, kan u beheren via de links in dit artikel https://naturopathica.freshdesk.com/a/solutions/articles/42000012153 .

Wenst u dat uw gegevens worden aangepast of verwijderd of niet openbaar worden gemaakt (zoals uw e-mail adres), of hebt u specifieke vragen over uw privacy, dan helpen wij u op eenvoudige aanvraag.
U kan een ticket openen via dit ondersteuningsportaal of een mail sturen naar info@naturopathica.be .
Opgelet, indien het gaat om het verwijderen van gegevens die via een zoekmachine waren gevonden, dan zal u - naast ons -  ook die zoekmachine moeten contacteren om uw gegevens ook daar te laten verwijderen.